Indenfor hos ITK 2 på Hejrevej

stedet-2

stueetagen hos ITK 2 træder man ind i vores rummelige reception, café og 3 trænings-/undervisningslokaler på henholdsvis 100 og 50 kvm. I receptionen og den store café er der ofte levende stemning af både borgere, konsulenter, der kommer til og fra jobcafé eller træning eller deltager i kost- og ernæringsundervisningen.

Kaster man et blik ind i salene vil man se mennesker i jobcaféen eller i færd med fysisk træning – spinning, fysioterapeutisk og ergoterapeutisk genoptræning, pilates, zumbadans m.v., mindfulness, stress- og smertehåndtering, samt forskellige workshopforløb.

I en sidebygning til stueetagen findes vores omklædningsrum, hvor der er mulighed for omklædning og bad i forbindelse med fysisk træning.

Fortsætter man op ad trappen eller elevatoren til første sal er der adgang til vores store træningssal på 300 kvm. med op til 40 deltagere. Her er redskaber til boksetræning, styrketræning, bolde m.v. Lokalet bruges til mange forskellige fysiske aktiviteter, fx boksetræning, gymnastik, balancetræning, yoga og afspænding.

På første sal møder man desuden konsulenterne i kontormiljøet, samt i de mindre møderum, hvor der holdes individuelle samtaler med borgerne enten i forbindelse med opfølgning eller coaching sessioner.