Historie

ITK 2 A/S udspringer af IT-Kompetence A/S, der blev etableret med afsæt i Erhvervskontakten i Ballerup Kommune, hvor ejer og stifter Karsten W Petersen var leder tilbage i 1989.

IT-Kompetence A/S så dagens lys tilbage i 1996 og siden har vi samarbejdet med først AF og kommuner, senere med kommuner og jobcentre, om udvikling og gennemførelse af afklarende og kompetenceudviklende forløb inden for beskæftigelsesområdet.

Vi var bl.a. med da de første kontaktforløb blev lagt ud til andre aktører i 2003.

I 2007 indledte vi et samarbejde med Jobcenter Frederiksberg om afklaringsforløb for sygedagpengemodtagere. Det var i denne forbindelse, at vi oprettede ITK 2 A/S.

Siden har ITK 2 stået for indsats for alle målgrupper på beskæftigelsesområdet. Grundelementer i vores indsats er en individuel og helhedsorienteret tilgang til alle de mennesker vi arbejder med.

Karsten W. Petersen har en baggrund som både socialrådgiver og professionel håndboldspiller på landsholdsniveau. Hans målrettede og resultatorienterede tilgang, kombineret med egen erfaring med, hvad sundhed og motion kan gøre for personligt energiniveau og stor interesse og respekt for mennesker gennemsyrer virksomheden i dag.

Kendetegnende for alle vores aktiviteter både i IT-Kompetence og ITK 2 er – og har altid været – den kortest mulige vej til job.